7-3-2019

Afgelopen Kerst hadden we van mijn moeder en Ruud een waardebon van Spa Sereen in Maarssen gekregen. Heel lief, want ze weten hoe we alsmaar lopen te hollen….een aangeleerde eigenschap die we hopelijk op onze nieuwe stek ook weer af gaan leren ?

Nu we de planning rond de verhuizing gemaakt hebben, vonden we het een uitgelezen moment¬† om de waardebon te verzilveren. Floor en Marley mochten we brengen bij Ton en Mary, ons vast oppasadres voor de teckels. Mary gaf me nog snel de nieuwste uitgave van het tijdschrift ‘De Tuin op Tafel’ mee zodat ik lekker wat te lezen zou hebben.

In m’n blootje…

Ik ben er in het wellness centrum meteen in gaan lezen en dat was fout natuurlijk. Liggend in de sauna kon ik aan niets anders meer denken dan bladmosterd (had er nog niet van gehoord), wisselteelt en permacultuur (ja, er stond een heel stuk in!).

Weet nu ook al dat ik een paar dingen in onze moestuin anders had moeten doen. Ach we zien wel. Denk dat we volgend jaar de moestuin ook op een hele andere plek gaan maken en dan met verhoogde bedden…. Het was trouwens wel heel lekker hoor, zo’n ontspannen dagje!

Thuisgekomen meteen gekeken naar de komkommerzaadjes die ik op 26 februari gezaaid had in Weesp (was aanbieding van AH, alles inclusief aarde voor maar 1 euro…kon ik natuurlijk niet laten staan) en ja, ook die zijn boven!

Geduld

Morgen mogen we weer naar Bathmen. We zijn de aanhanger alweer vol aan het laden en dit keer gaan de fietsen mee! We hadden gehoopt dat we ook alvast spullen uit de schuur mee konden nemen omdat de cementvloer in de schuur inmiddels gestort is. Alleen belde de aannemer dat spullen neerzetten nog geen goed idee was omdat het cement nog te nat was. Even geduld dan maar…