FAQ items aan het laden...

In vogelvlucht

Ik ben Jocelyn (56) en deel al 26 jaar lief leed met mijn partner Hans (58). We hebben 2 fijne dochters, Elianne en Elyse, die inmiddels allebei ‘de deur’ uit zijn. Hans en ik zijn niet alleen een echtpaar, we runnen sinds 2003 ook samen een bedrijf.

Vroeger droomde ik al van wonen op een boerderij, tot nu toe was er alleen nog niet de mogelijkheid voor. Wel hebben we altijd beesten gehad; leuke eigenwijze ruwharige teckels, een lieve labrador, goudvissen, cavia’s, konijnen, kippen en zelfs een paard. In onze tuin in Weesp hadden we al een walnotenboom, allemaal fruitbomen en -struiken en zelfs een stukje waarop we knoflook, aardbeien en aardappelen op verbouwden….maar met ons huis in Bathmen begint het echte werk!

Sinds een paar jaar eten we vegetarisch, dus dat vroeg om een andere manier van koken dan voorheen, waarbij groente eigenlijk altijd een bijrol speelde. Gelukkig hou ik van koken, maar ik heb er echt een tijd over gedaan om daar mijn draai in te vinden. Bakken doe ik ook graag; traditioneel, maar ook bewuster door minder suiker te gebruiken en steeds meer veganistisch.

Na een vervelende polsbreuk ben ik als therapie begonnen met haken, maar eigenlijk vind ik alle creatieve dingen leuk, ook schrijven. Zo is ook het idee ontstaan om deze site te maken.